Независимо от музикалните тенденции, активността в социалните мрежи, или броя

...
 Независимо от музикалните тенденции, активността в социалните мрежи, или броя
Коментари Харесай

Метрополис посреща легендите Carl Cox, Ben Sims и Cristopher Coe

 Независимо от музикалните трендове, интензивността в обществените мрежи, или броя на почитателите (реални или „ набрани “ в някоя плантация в Мексико или Индия), мястото на един DJ в последна сметка се мери от това, на което е кадърен когато се изправи на пулта пред аудитория. С едно изключение - това се отнася до всяко едно място без първото. Първото принадлежи на Шоколадовия Буда, на The Dj’s Dj - Карл Кокс. И Българската аудитория знае това доста добре. Още първото му идване по покана на Метрополис преди 20 години потвърди по решителен метод качествата му да ни поведе на невиждано музикално странствуване. И в това няма нищо инцидентно.


-->
Започнал музикалната си кариера на 15 години, Carl Cox следва компактно международните трендове в денс музиката като стартираме от диското, преминем през хауса от Чикаго и стигнем до гигантските подиуми с техно на които е неоспорим заповедник.  Той е първият техно DJ в Европа, който пуска музика на 3 грамофона и първият победител в първата ранглиста DJ top 100 на DJ Mag. Първи има обособена сцена (Carl Cox & Friends) на най-големите фестивали в света – Ultra Маями, Awakenings Амстердам, EDC Лас Вегас, BPM Festival, Ultra Europe, Tomorrowland, ADE и доста други.



След края на Пандемията от Covid 19, която затвори културните събития за близо две години, той се завърна с гръм и тропот и с чисто нова идея, наречена Hybrid. Тя включва с изключение на плеърите, наложителни за всяко едно DJ осъществяване и дръм машина, синтезатори и секунсър, с чиято помощ освен надгражда готовите части, само че и основава на момента напълно нови пластове от ритми и хармонии. И резултатът е изумителен. Дори съгласно нашия другар Страхил Велчев Kink. А той е избиран няколко пъти за най-хубав реализатор онлайн в влиятелната ранглиста на Resident Advisor. С тази идея Карл Кокс за следващ път покорява света и на 21 Септември идва в Софийската Asics Arena (зала Фестивална) по покана на Метрополис. Заедно с него зад пулта ще застанат и Кристофър Ко, един от най-хубавите техно DJ в света Бен Симс и Metropolis DJs.

Събитие -

Билети -
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР